Yksityishenkilöiden taustatarkastukset

Taustatarkastus – turvaa omaisuutesi

Tuotamme yksityishenkilöille aivan uusia turvallisuuspalveluita, joilla voi varmistua käytettävän työvoiman luotettavuudesta! Voimme tarkistaa puolestanne niin yrityksien, kuin yksityishenkilöiden taustat.

Yksityishenkilön haasteena on varmistua yrityksien tai henkilöiden taustoista, palkatessaan esimerkiksi remontti- tai rakennusyritystä, siivoojaa tai valitessaan esimerkiksi vuokralaisia.

Taustatarkastus on tehokas keino selvittää kohteen todellinen taloustilanne, samalla tarkistetaan luonnollisesti myös muita seikkoja, jotka indikoivat mahdollisen yhteistyökumppanin luotettavuutta ja kunnollisuutta, tai näiden puutetta.

Tuotamme esimerkiksi vuokranantajille kustannustehokkaan tarkastuksen, jonka tietojen pohjalta vuokranantaja voi tehdä harkitun päätöksen, antaessaan tuntemattomalle taholle hallintaoikeuden arvokkaaseen kiinteistöön tai huoneistoon. Yksityishenkilöille tuotamme myös kattavia taustatarkastuksia eri ammattiryhmistä ja / tai yrityksistä, joille annetaan pääsy tärkeisiin tiloihin kuten esim. asiakkaan kotiin, tai joiden kanssa ryhdytään taloudellisesti merkittävään yhteistyöhön, kuten rakennus- ja korjausyritysten kanssa.

Näiden taustatarkastusten keskimääräinen hintataso on muutaman sadan euron luokkaa, ollen näin hyvin kustannustehokas ennakoiva turvallisuustoimi. Yksityishenkilöiden taustatarkastusten kesto on yleensä noin 5 työpäivää ja yritysten 10 työpäivää.

Taustatarkastus on luotettava asiantuntijapalvelu turvallisen yhteistyökumppanin valinnan tueksi.