Gothia Protection Group

Historiaa – nykyhetki

Gothia Protection Group [GPG] on Pohjoismaiden johtavia riskienhallintaan, tutkintaan ja erityisiin turvallisuusratkaisuihin erikoistunut yritys. Tuotamme palveluitamme pääkonttorista Göteborgista, sekä sivutoimipisteistä Tukholmassa, Suomessa ja Norjassa. Yritys on perustettu vuonna 1997 Ruotsissa ja olemme suorittaneet erilaisia taustatarkastuksia jo yli vuosikymmenen ajan.

Gothia Protection Group kuuluu myös ruotsalaiseen taustatarkastusyritysten etujärjestöön ”Bakgrundskontrollföretagen”, jonka tehtävä on ohjata alan toimijoita ja toimia keskusteluyhteytenä viranomaisten suuntaan.

Perinteisesti taustatarkastuksia ovat Suomessa tehneet viranomaiset. Lait ovat kuitenkin 2000-luvulla muuttuneet ja sen myötä olemme ryhtyneet tuottamaan aiempaa laajempia ja tehokkaampia yksityisiä taustatarkastuksia myös Suomessa.

Suomessa uudet asiantuntijapalvelumme tarjoavat asiakkaidemme käyttöön faktatietoa potentiaalisista avainhenkilöistä tai yhteistyökumppaneista, myös kansainvälisellä tasolla. Tämä parantaa merkittävästi asiakkaidemme sisäistä turvallisuutta ja varmistaa osaltaan positiivisen yrityskuvan säilyttämisen.

Tuotamme vuosittain tuhansia taustatarkastuksia kansainvälisellä tasolla ja vuonna 2013 tuotimme näitä palveluita yli 50 eri maasta. Taustatarkastuksella saatte oikeaa ja ajantasaista tietoa, jolla varmistatte päätöksienne laadukkuuden.